Om oss

Sweet Wellness - Om Bredspektrum Antioxidant
Bredspektrum Antioxidant är ett hälsopreparat från det svenska företaget Sweet Wellness, som innehåller en bred uppsättning av vitaminer och mineraler som hjälper till genom att stödja de naturliga funktionerna i kroppen som fungerar som försvar mot olika åkommor och bidrar till ett allmänt bättre välmående. Bredspektrum Antioxidant kommer i form av tabletter, och bör tas tre om dagen: helst utspritt vid varje huvudmål under dagen (alltså frukost, lunch och middag) för att få en maximal effekt, men de kan även tas i form av allihop under morgonen om man inte har möjlighet att sprida ut dem.
I Bredspektrum Antioxidant från Sweet Wellness finns precis som namnet antyder en stor mängd olika ämnen, ett brett spektra, och förutom antioxidanter innehåller de även vitaminer och mineraler som kroppen behöver på olika andra sätt. Det passar särskilt bra att använda om man inte äter en perfekt balanserad kost och därmed behöver få i sig extra av dessa ämnen som ett komplement. Även för personer som anstränger sig mycket fysiskt finns ett extra stort behov av att komplettera med dessa ämnen, eftersom man då behöver fler vitaminer och mineraler.
Stort antal viktiga ingredienser
I Bredspekrum Antioxidant ingår: Vitamin A (Retinol), som behövs för syn, tillväxt, kroppens vävnader och är antioxidativt; Vitamin B1 (Tiamin), som behövs för att omsätta energi från intag av kolhydrater, fett och proteiner; Vitamin B2 (Riboflavin), som behövs för att förbränna och omsätta samma ämnen som föregående och har en viktig funktion för flera organ; Vitamin B3 (Niacin) som behövs för att förbränna och omsätta aminosyror, fett och kolhydrater och är viktiga för hud, nerver, mage och tarmens funktion; Vitamin B5 (Panentosyra) som behövs i högsta grad för ämnesomsättningen i och med att bidra till att kroppen tar upp kolhydrater, fett och aminosyror och hjälper även bland annat till att bilda hormoner och kolesterol; Vitamin B6 (Pyridoxin) som behövs för ämnesomsättning inte minst för protein och samverkar med folsyra och vitamin B12 som också ingår.
Dessutom ingår, förutom dessa vitaminer, även biotin, C-vitamin, Vitamin D, Vitamin E, Vitamin K, inositol, kolin, kalcium, kalium, magnesium, fosfor, jod, koppar, krom, mangan, molybden, selen, zink, lykopen, betakaroten och citrusflavonider.